Sensaatiojoukkue Saarbrücken jatkoi uskomatonta tuhkimotarinaansa Saksan Cupissa tiistaina, kun he kaatoivat puolivälierässä pääsarjaseura Borussia Mönchengladbachin 2-1 maalein kotikentällään.

Saarbrücken nousi ottelussa 0-1 tappioasemasta voittoon. Ensin kotijoukkueen Amine Naifi oli tasoittanut ottelun ensimmäisen puoliajan 11.minuutilla ja myöhemmin toisen puoliajan lisäajalla Kai Brünker iski vastahyökkäyksestä 2-1 voittomaalin kotijoukkueelle ajassa 90+3. Ottelu oli siirretty tiistaille, sillä alun perin peli piti pelata jo 7.helmikuuta. Ottelu siirrettiin uuteen ajankohtaan, koska Ludwigsparkstadion oli pelikelvoton rankkasateen vuoksi.

– Aivan hullua, olen valtavan onnellinen! Olen niin naurettavan ylpeä jokaisesta. Katsokaa heitä, hehkutti uutistoimisto AP:n mukaan lisäajalla voittomaalin kiskaissut Kai Brünker.

Piskuinen Saarbrücken on ollut tällä kaudella Saksan Cupissa todellinen jättiläisten painajainen, sillä aiemmilla kierroksilla kolmosdivariseura oli kaatanut jatkosta Saksan mahtiseura Bayern Münchenin sekä Eintracht Frankfurtin.

Välierässä Saarbrücken saa vastaansa Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Kaiserslauternin. Näin ollen finaalissa nähdään varmuudella yksi joukkue Bundesliigan ulkopuolelta. Toisessa välierässä kohtaavat Lukas Hradeckyn kipparoima Bayer Leverkusen ja toisen sarjatason Fortuna Düsseldorf.

Kirjoittaja: Niko Rehnstrand