Wellnessmalli 2023 -kilpailun finaali käytiin lauantaina 21. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestettävien I love me -messujen yhteydessä. Vaasalainen Ann Sophie Martinez voitti kilpailun.

23-vuotias Ann Sophie Martinez valittiin Wellnessmalli 2023 -kilpailun voittajaksi viime lauantaina Helsingissä. Martinez ja yhdeksän muuta finalistia esiintyivät vajaan tunnin kestävässä finaalishowssa energisissä ryhmäkoreografioissa. Kukin finalisti esiintyi myös itse suunnittelemassaan yksilö- tai pariesityksessä. Show huipentui palkintojen jakoon, jossa Martinezin jälkeen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat 23-vuotiaat Salla Rusila ja Pihla-Mari Kivistö.

Wellnessmalli-kilpailun kymmenen finalistia esiintyivät näyttävässä finaalishowssa.

Wellnessmalli-kilpailussa haetaan hyvinvointivaikuttajaa ja somepersoonaa, joka voi toimia esikuvana kenelle tahansa. Wellnessmalli on valovoimainen persoona, jolla on positiivinen ajatusmaailma ja hyvät elämäntavat. Kilpailu on järjestetty vuodesta 2019 lähtien. Sitä ennen kilpailu kulki nimellä Fitnessmalli-kilpailu.

Venla Lindfors ja Pauliina Pöyhönen nostattivat tunnelmaa energisellä esityksellä.
Savanna Kauppila ja Tuuli Kattilamäki tanssivat kauniisti finaaliesityksessään.

Kymmenen finalistia valittiin jo toukokuussa. Pitkän kilpailurupeaman aikana finalistit ovat osallistuneet erilaisiin kuvauksiin ja saaneet oppia uutta monipuolisissa koulutuksissa. Kärkikolmikon mukaan koulutukset olivat antoisia ja etenkin luotto omaan itseen ja omaan tekemiseen oli kasvanut kilpailun aikana.

Wellnessmalli 2022 Jade Seikkula luovutti tittelinsä eteenpäin.

I love me -messut, joiden aikana finaali järjestettiin, olivat jälleen tänä vuonna menestys keräten yli 55 000 kävijää. Tunnelma Wellnessmalli-finaalissa oli myös tiivis ja kannustushuudot eri puolilta yleisöä kantautuivat lavalle.

Ann Sophie Martinez iloitsi voiton selvittyä.

Voittajakolmikko lähtee vuoteen hyvissä ja odottavaisissa tunnelmissa. Seuraavan Wellnessmalli-kilpailun haku lähtee käyntiin vuonna 2024.

Hymy oli herkässä palkintojenjaon jälkeen.

Kuvat ja teksti: Niina Kruus