Kasmir kertoi tuoreista kuulumisista ja tulevista työprojekteista uudessa podcast-jaksossa.

Laulaja Kasmir eli Thomas Kirjonen vieraili Akseli Reunamäen TONIGHT CÄST-podcastin uusimmassa jaksossa. Kirjonen kertoo muun muassa vauva-arjestaan, isyyden merkityksestä sekä uusista musiikkiprojekteista.

Vain Elämää-sarjassa mukana ollut artisti kerto olevansa perheen esikoisen nukkumisvaikeuksien takia ”kroonisesti väsynyt”. Perheeseen tuli lapsi kesäkuussa 2021.

– En oo johonkin 1,5 kuukauteen nukkunu kauheen hyvin. Alkaa olla aika hyvä aivosumu. Tai sitten tää on long covid.

Kasmir kertoo lapsen tulon muuttaneen elämänsä, mutta korostaa myös, ettei elämässä itselle tärkeitä asioita kannata unohtaa.

Rakkaus, jota hän tuntee lastaan kohtaan on hänen mukaansa ”jotain aivan älytöntä”.

– Ekaa kertaa kuolis jonkun toisen ihmisen puolesta, et se on kyllä aika väkevä tunne.

Vadelmavene-hitillään kansan tietoisuuteen noussut Kasmir ei koe debyyttikappaleensa suurta suosiota taakkana. Lähes kymmenen vuotta sitten julkaistulla kappalella on Spotifyssä yli 15 miljoonaa kuuntelukertaa ja se valittiin vuoden 2014 kesähitiksi. Päällimmäisenä tunteena on laulajan mukaan kiitollisuus

– Se on mahdollistanu niin paljon asioita ja tosi kivan elämän.

– Ja kun tietää, ettei tommosia biisejä satu elämän ja uran varrelle kumminkaan liikaa ja se että on saanu edes yhden, niin mä oon ihan älyttömän kiitollinen siitä, Kasmir kertoo

Uutta musiikkia on luvassa Kasmirin mukaan tänä vuonna. Edellinen levy on vuodelta 2019. Välissä olevia vuosia hän kuvaa erikoisiksi isäksi tulon ja koronapandemian myötä.

– Oon ollu ajoittain ihan loppu. Ei oo sitten ollu se levyn tekeminen ihan ekana mielessä vaikka ois ehkä pitäny olla. Halunnu paeta sitten jonnekin ihan toiseen maailmaan.

Akseli Reunamäen TONIGHT CÄST-jaksossa Kasmir kertoo uransa startista, Masked Singer, Vain Elämää ja Elämäni biisi -sarjojen kokemuksista sekä siitä, kuinka hiljennetään Danny lentokoneessa. Kuuntele koko jakso tästä!

Teksti: Iisakki Kuronen
Kuva: Reetta Winstén