70- ja 90-luku tekevät paluun hiusmuotiin. On myös hyviä uutisia helppoutta rakastaville!

Syksy on monille muutosten aikaa. Silloin voi tulla ajatus uudistaa itsensä hiuksista lähtien. Tästä syystä halusimme selvittää, mitkä ovat oikeat valinnat kampaajalla, kun haluat pysyä trendien aallonharjalla. Asiantuntijoina kysymyksiin oli vastaamassa parturi-kampaamo Clou:n henkilökunta.

Ensimmäisenä selvitimme syksyn kuumimmat sävyt. Lämpimät sävyt ovat nyt trendikkäitä, erityisesti kupari ja oranssi ovat monen mieleen. Sen lisäksi tummemmat ruskeat sävyt ja tummat blondit ovat trenditietoisen asiakkaan valinta. Näiden lisäksi suosiossa on ”barbiecore” eli pinkit hiukset. 

Lämpimät sävyt ovat nyt trendikkäitä. Kuva: Saaga Lehtinen.

Edellä mainittujen värien lisäksi erilaiset leikkaukset ovat suosittuja palveluja kampaamoissa. Näissä 70-luku sekä ysäri ovat tehneet paluun, esimerkiksi ysärikerrostukset ovat nyt trenditietoinen valinta. Myös todella lyhyt polkkatukka on suosiossa.

Erilaiset leikkaukset ovat suosittuja palveluita kampaamoissa. Kuva: Saaga Lehtinen.

Selvitimme myös, mitkä kampaukset ja asusteet tulee valita hiuksiin. Nämä sopivat loistavasti myös kiireeseen, koska kampauksista sotkuinen nuttura on nyt trendikäs. Myös erilaiset pannat ovat suosittuja. Hyviä uutisia yksinkertaisia ja helppoja valintoja rakastaville!

Sotkuiset nutturat ovat nyt trendikkäitä. Kuva: Saaga Lehtinen.

Teksti: Tiia Maaranen
Kuvat: Saaga Lehtinen