Puotinharjun ostoskeskus eli Puhos sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa. Ostoskeskus sisältää noin 20 liikettä. Liikkeiden joukosta löytyy ravintoloita, elintarvikeliikkeitä ja kauneudenhoitoalan palveluita. Ostoskeskuksen karusta ulkonäöstä huolimatta tunnelma ostarilla oli päiväsaikaan lämminhenkinen. 
Ulla Nevaranta ja Kati Lämsä odottivat Puhoksen parkkipaikalla Nevarannan poikaa hymyssä suin.
Lihamestari Muhammad Abdulrahman Mamdouh palvelee asiakkaitaan lihatiskillä Alanya Marketissa. Mamdouhi dokumentoi Alanya Marketin arkea myös TikTokissa. Mamdouhin videot ovat keränneet huimat 18 700 tykkäystä.
Puhoksen toiseen kerrokseen johtava liuska. Vuonna 1965 valmistunut ostoskeskus on saamassa kauan kaipaamansa peruskorjauksen tulevina vuosina.
Mitat Ates nauttii ystäviensä kanssa lämmintä juotavaa sadepäivän piristeeksi Puhoksen toisessa kerroksessa.
Ali Muhamed halusi tulla malliksi kuviin.
Pulut vartioivat Puhoksen ikonista sisäpihaa toisen kerroksen kaiteelta. Puhoksen tulevaisuus on vielä auki: osaa ostoskeskuksesta on suunniteltu purettavaksi ja tilalle kaavailtu kerrostaloja. Puhoksen yrittäjät haluaisivat kehittää ostoskeskusta maahanmuuttajien palveluiden keskittymänä jatkossakin.
Sisäpihalle on suunniteltu palautettavaksi suihkulähde, joka purettiin 80-luvulla ostoskeskuksen laajennuksen yhteydessä.

Kuvat ja teksti: Eetu Lehtinen