Steiner Fest järjestetään tänä vuonna jo toista kertaa. Tällä kertaa Steiner Fest siirtyy varmasti jokaisen tuntemalle ikoniselle keikkapaikalle Helsingin Tavastialle.

Steiner Fest on Suomen suurin lukiofestivaali, joka järjestetään tänä vuonna 8.lokakuuta. Steiner Fest on saanut alkunsa Anders Rahijärven ja Patrik Salomaan halusta keksiä jotain uutta, mikä yhdistäisi ja ryhmäyttäisi vielä entistä paremmin lukiolaisia myös vapaa-ajalla. Steiner Fest on ilmainen kaikille steinerlukiolaisille, mutta lipunmyynnin kautta avoin myös kaikille ystäville, sisaruksille ja tutuille. 

Steiner Fest järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa Helsingin Korjaamolla, mutta tänä vuonna se ottaa uuden askeleen erilaiseen tunnelmaan ikonisella keikkapaikalla Tavastialla. Viime vuonna osana Steiner Festiä järjestettiin myös kaikille avoin päivätapahtuma, ja yhteensä kävijöitä oli päivän aikana noin 1000. Tänä vuonna päivätapahtuma on jätetty pois, ja kaikki keskittyminen on kohdennettu iltatapahtumaan. Luvassa on Suomen eturivin artisteja mm. Sara Bee, Turisti, Hugo ja viime vuonnakin mukana ollut Pilvet Pilvet.

Haaveena Rahijärvellä ja Salomaalla olisi saada vielä laajempi kattaus eri steinerkouluja mukaan Steiner Festeille, siinä onkin onnistuttu jo tänä vuonna paremmin. He pitävät Steiner Festin tulevaisuutta valoisana, ja odottavatkin innolla miten tapahtumaa päästään kehittämään vielä lisää. 

Suunnittelu, kuvaus ja editointi Elsa Becker