MTV3:n suosikkisarja Salattujen Elämien 26. tuotantokausi lähenee loppuaan ja näyttelijät siirtyvät pian kesätauolle. Salkkaritähdet kertovat Kaupunkiradion haastattelussa muun muassa omia ajatuksiaan näyttelemistään roolihahmoista sekä avasivat tulevan kesän suunnitelmia. Kuuntele kaikki haastattelut alta.

Näyttelijä Esko Kovero on ollut mukana tähdittämässä Salattuja Elämiä sarjan alusta asti. Kokenut näyttelijä kertoo tulevan kesän suunnitelmistaan sekä pitkästä urastaan Ismo Laitelan roolihahmossa.

Teemu Lehtilä esiintyi sarjassa Aaro Vaalanteen roolissa ensimmäistä kertaa jo vuonna 2004 ja teki paluun vakituiseksi kasvoksi noin seitsemän vuotta sitten. Lehtilä antaa haastattelussa ääninäytteen myös ”vanhasta Aarosta”.

Näyttelijä Pete Lattu kuuluu sarjan alkuperäisnäyttelijöiden kaartiin Kalle Laitelan roolihahmossa. Lattu kertoo muun muassa, millaista on näytellä Kallen kokemia rankkoja aiheita kuten alkoholismia.

Jarkko Miettisen näyttelemä Noel Axelsson on tällä hetkellä miehen omien sanojensa mukaan yksi suomalaisen television vihatuimmista hahmoista. Miettinen kertoo muun muassa, millaista palautetta hän on näyttelijänä saanut.

Monika Lindeman näyttelee Salkkareissa poliisi Linda Eerikäistä. Lindeman kertoo muun muassa, millaista on näytellä Lindan roolia ja mikä kohtaus on jäänyt parhaiten näyttelijän mieleen.

Sami Uotila oli ensi kertaa sarjassa mukana jo vuosina 1999-2002. Sen jälkeen Uotila oli pitkään poissa, kunnes hänen näyttelemä roolihahmo Aki Nikkinen kirjoitettiin takaisin sarjaan jälleen vuonna 2014. Kuuntele, mikä Salkkareiden juonenkäänteistä on jäänyt erityisesti Uotilan mieleen ja kuinka hän valmistautuu omiin roolisuorituksiinsa.

Eva Tammista sarjassa näyttelevä Tiia Elg kertoo roolihahmostaan sekä muun muassa vihapostista, jota erityisesti naiskatsojat ovat näyttelijälle lähettäneet.

Kari Taalasmaan roolista tuttu Tommi Taurula on yksi sarjan pitkäaikaisimmista näyttelijöistä. Katsooko Tommi itse Salattuja Elämiä ja mitkä ovat hänen mieleenpainuvimmat kohtaukset? Tommi paljastaa myös, mitä hän itse harrastaa vapaa-ajalla.

Toimittajat: Essi Alanen, Eveliina Nikkilä, Juuso Petäjäsuo, Karoliina Turunen
Teksti: Juuso Petäjäsuo
Kuvat: Eveliina Nikkilä