Kotimaiset artistit esiintyvät Helsingin The Circuksessa hyväntekeväisyyskonsertissa.

Suomalaiset huippuartistit Robin Packalen, Saara Aalto, Ellinoora, Suvi Teräsniska, Jannika B ja Ilta esiintyvät World Vision ja Tähdet -tapahtumassa tiistai-iltana The Circuksessa. Tapahtuman juontaa Riku Nieminen, ja musiikista vastaa Sami Pitkämön orkesteri.

“Illan tarkoituksena on saada kehitysmaiden lapsille kummeja, jotta he saavat terveydenhuollon ja koulutuksen kautta mahdollisuuden parempaan elämään”, World Visionista sanotaan.

Konsertti alkaa iltaseitsemältä. Kaksi tuntia kestävä konsertti taltioidaan televisioon ja esitetään Nelosella joulukuun puolivälissä.

Vuonna 1983 perustettu Suomen World Vision on yksi suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä Suomessa ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Järjestön tavoitteena on parantaa lasten elinoloja pysyvästi ja edistää lasten oikeuksia. World Visionin tärkeimmät toimintamuodot ovat katastrofiapu ja aluekehityshankkeet. Järjestö saa rahoitukset kummeilta ja muilta yksityisiltä lahjoittajilta, sekä Suomen ulkoasiainministeriöltä.