Urheilijoita, joukkueen jäseniä ja kisojen talkoolaisia löytyy lähes 2500 henkeä. Näiden tarvittava ravitseminen on haastavaa, mutta todella tärkeää. Talkoolaiset valmistavat ruuat ja hoitavat niiden esillepanon kisaruokalassa. Välipalapisteistä ja VIP(-) telttojen ruokahuollost  pyritään pitäämään myös hyvää huolta talkoolaisten toimesta. Mökeissä majoittuville pyritään tarjoamaan aamupalat ja hotelleissa yöpyvät saavat hotelliaamupalan. 

YouTubesta “EYOF2022Vuokatti” -kanavalta löytyy videoita, joissa urheilijat maistelevat ja antavat mielipiteensä Vuokatin ruuan tasosta ja tarjoilusta. 

-Tosi monipuolista ja hyvää ruokaa kyllä ollut, nuori ampumahiihtäjä Eemi Naumanen kommentoi.

Videon lopussa kuvaaja mainitsee myös kasvisruokien olevan yleisessä tarjoilussa, joten kaikki ruokavaliot on otettu huomioon ruokahuoltoa järjestäessä.

Vuokatissa majoitusmahdollisuudet ovat loistavat. Joukkueet yöpyvät joko Vuokattitravelin Hotelli Aatelissa, joka sijaitsee aivan rinteiden vierellä. Aatelissa löytyy myös pieni kylpylä ZenSpa ja ravintola. Toinen majoitusvaihtoehto on Lomarenkaan tarjoamat mökit Vuokatin alueella.