Biitsi Pasilan “ranta-alue” mistä voit seurata peliä tai rentoutua pelin jälkeen. (Kuva: Aku Talka)

Helsingin Pasilassa sijaitsevan Mall of Triplan metroaseman varaukseksi louhitussa kellarikerroksessa sijaitseva Biitsi Pasila tarjoaa palan kesää myös talvisin.

Biitsi Pasila kuuluu samaan konseptiin Vantaalla, Tallinnassa ja Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsevaan Biitsin kanssa. Lokakuussa 2019 valmistunut Biitsi Pasila sisältää kolme kenttää, joilla voi beach volleyn lisäksi harrastaa beach tennistä sekä foot volleyta. Kolme näköalasaunaa lisäävät Biitsin soveltuvuutta kaveriporukoiden juhliin ja yritystapahtumien järjestämiseen. 

“Eniten meillä käy yritys- ja kaveriporukoita pelaamassa, mutta aamupäivisin meillä käy myös miesten ja naisten maajoukkueet harjoittelemassa”, Biitsi Pasilan myynnissä toimiva Juha Tähjänjoki kertoo. 

Biitsi pasilan baaritiski ja terassi. Terassilta pystyy seuraamaaan kenttien tapahtumia. (Kuva: Aku Talka)

Urheilullista illanviettoa

Biitsillä voi halutessaan järjestää myös rantabileet, vaikka vähän isommallekin porukalle. Ohjelmaksi löytyy muun muassa beachfutis, limboa, kinball ja köydenvetoa. Tehokkaan ilmanvaihdon vuoksi pelit on toistaiseksi voinut käydä pelaamassa koronapandemiasta huolimatta.

Tähjänjoki kertoo, että korona aikana Biitsi on panostanut kuluttajiin. 

-Koronan takia meillä on yritystapahtumia vähemmän, mutta olemme panostaneet kuluttajiin. Olemme tehneet oman applikaation, jonka kautta asiakas pystyy varaamaan avoimia vuoroja oman taitotason mukaan. 

Sekunneissa talvesta kesään 

iso palmu ottaa vastaan Biitsi Pasilassa. (Kuva: Aku Talka)

Tultaessa hyytävästä viimasta hissillä alas ja käveltyään ovista sisään Biitsi Pasilaan, ei voi olla tuntematta sisällä vallitsevaa +26 asteen lämpötilaa. Biitsin “terassilla” olevat isot ja aidot palmut tuovat lisää rantaelämän tunnetta. Vähän peremmällä olevat rantatuolit ja kentän lähettyvillä oleva baari luovat viimeistään rantaelämyksen. 

Olen itse käynyt kymmenisen kertaa pelaamassa beach volleyta Salmisaaressa ja Pasilassa. Olemme kavereiden kanssa pelanneet isommalla porukalla, jotta saamme pidemmät pallorallit. Normaalisti beach volleyta pelataan kahden hengen joukkueissa.

Pasilan Biitsin kolme kenttää. Kauempana näkyvä keltainen merikontti on yksi saunoista. (Kuva: Aku Talka)

Pelaamasta tullut Pasilan Biitsin ravintolapäällikkö Suvi Nousiainen kommentoi:

– Tykkään tosi paljon! Pelaamisesta tulee hyvä tunne ja pääsee liikkumaan. Puitteet on kunnossa ja kun tilaa on paljon eikä kyseessä ole kontaktilaji niin on helppo säilyttää turvavälit.

Harjoitukset juuri päättänyt Aliisa Vuorinen kommentoi Biitsi pasilaa ja beach volleyn pelaamista.

– Pelaamisesta jää yleensä tosi hyvä olo varsinkin, jos peli on kulkenut. Puitteet on kunnossa ja sijainti on vielä tosi hyvä.