Holiday Club Katinkulta tarjoaa virkistäytymismahdollisuuden kisaviikon aikana. (KUVA: Holiday Club Katinkulta)

Euroopan nuorten talviolympiafestivaali tuo Vuokattiin 2000 nuorta urheilijaa Euroopan eri maista. Vuokatti järjestää tapahtuman toista kertaa ja se on viimeksi ollut Suomessa vuonna 2001.

Vuokatin alueella on myös kisojen ohessa vapaa-ajan ohjelmaa ja aktiviteetteja. Vuokatissa on hotelli Holiday Club Katinkulta, joka tarjoaa paljon vapaa-ajalle ohjelmaa. Katinkullasta löytyy keilahalli, kylpylä sekä ravintoloita. Sporttihenkinen ravintola Katinkullassa on O’Learys, joka on bostonilaistyyppinen ja tarjoaa monipuolisesti herkkuja. Baarin puolelta löytyy isot screenit, joista voi seurata urheilua. Katinkullassa on myös Night Cat yökerho.

Vuokatin viihdekeskuksesta löytyy vapaa-ajalle myös Laavu Bar ja Grilli. Laavu Bar on joka päivä auki. Naapurivaarasta, 7 kilometrin päässä hotelli Katinkullasta löytyy Naapurinvaaran huvikeskus. Se on nykyaikainen tanssilava, jossa pääsee tanssimaan musiikin tahtiin. Esiintyjinä tanssilavalla on kotimaisia huippunimiä, kuten Saija Tuupanen ja Komiat.

Vuokatin vapaa-ajalle löytyy myös pakohuone ja laser-sota-aktiviteetteja. Go-Vuokatti tarjoaa megazone, vr-room reality, escape-room ja paintball pelit. Hullut-Siskot Oy tarjoaa pakohuone-pelin ja ohjelmapalveluita. Pakohuone-pelin aiheena on kaivosseikkailu ja löytää timantti ennen varkaita. 

Krister Louhevaara

krister.louhevaara@outlook.com