Treffi Pub & Bistro kuvaa itseään rentona olohuoneena, johon voi tulla nauttimaan ruokaa, juomaa ja livemusiikkia.

Herttoniemen metroaseman vieressä sijaitsee Treffi Pub & Bistro -niminen ravintola. Treffi Pub on alun perin perustettu pelkäksi pubiksi, mutta vuonna 2014 Treffi uudistui ja avasi ovensa uudelleen nimellä Treffi pub & Bistro. Treffin uudistuessa sisällä oleva tila kaksinkertaistui ja paikkaan saatiin rakennettua keittiö. Treffi halusi säilyttää ideansa pubina, mutta uudistuksen myötä myös ravintola toiminta aloitettiin.

Treffi on alunperin perustettu pubiksi.

Ravintolapäällikkö Niina Kangas kiteyttää Treffin tarkoituksen tiukasti yhdelle lauseelle.

”Tarkoitus on tarjota hyvää ruokaa ihmisille”

Niina on työskennellyt Treffissä vuodesta 2012 lähtien ja nähnyt paikan muutoksen pelkästä pubista ravintolaksi ja vuosien varrella tapahtuneen suosion nousun. Niina kertoo viihtyvänsä itse paikassa ja toteaa myös Treffin henkilökunnan olevan pysyvää.

Paikan vanhin työntekijä Miia Sirola kertoo viihtyvänsä paikassa erinomaisesti.

”Tämä paikka on kuin toinen koti”

Hän kertoo kuuluvansa yhdessä ravintolapäällikkö Niinan kanssa paikan kokeneempaan kastiin. Miia kertoo viihtyvänsä paikassa hyvin ja toteaa, että hänen pitkä 16 vuoden uransa Treffissä kertoo työpaikassaan viihtymisestä.

Treffin nuorempaan porukkaan kuuluva tarjoilija Roosa kertoo myös viihtyvänsä työssään.

”Meillä on täällä tosi hyvä tiimi ja mukava paikka”

Hän on ollut töissä kaksi vuotta ja ennen sitä myös työharjoittelussa Treffissä.

Rento ja lämmin kokoontumispaikka

Kun astuu Treffin ovista sisään rento ja lämmin tunnelma valtaa sinut heti. Pubimainen tunnelma huokuu paikasta, mutta palvelu, sisustus ja ruoka ovat erittäin ammattilaismaista ja heti ovesta sisään tullessaan tietää tulleensa tasokkaaseen paikkaan. Treffi on pystynyt säilyttämään pubimaisen tunnelman, mutta yhdistämään sen ammattimaiseen toimintaan erittäin onnistuneesti.

Treffin lämmin ja kodikas sisustus muodostaa rauhallisen tunnelman.

Palvelu on ystävällistä ja ammattimaista sisään astumisesta asti. Saatettaessa pöytään huomio kiinnittyy rentoon sisustukseen. Ravintolan puinen yleisilme vahvistaa lämmintä tunnelmaa. Mukavan himmeästi valaistut pöydät tuovat mieleen himmeän pubin tunnelman. Menua ihmetellessä yllättyy monipuolisesta tarjonnasta. Menulta löytyvät pastat, pihvit ja burgerit. Juomalistaa silmäillessä löytyvät kaikki tarvittavat juomat mitä hyvän ruoan nauttiminen vaatii. Listalta erilaiset oluet, siiderit ja samppanjat. Listalta löytyy myös muutama talon oma cocktail vaihtoehto. Oluita valitessa vaihtoehtoja tuodaan pöytään asti tutkittavaksi.

Suosionsa arvoinen ateria

Suosituin annos ravintolassa on Treffin Cheese Burger. Kyseinen ateria on voittanut paljon erilaisia median yleisöäänestyksiä lehdissä, kuten Helsingin sanomat ja City. Treffin Cheese Burger on kaikkien kehujen arvoinen ateria. Ateriaan sisältyy reilulla pihvillä varustettu burgeri ja ranskalaiset tryffeliparmesanmajoneesin kera. Burgeri on sopivan mehevä ja ranskalaiset maistuvat hyvin majoneesin kera.

Treffin suosituin annos Treffin Cheese Burger.

Treffi Pub & Bistro on kokemuksena rento ajanviettopaikka ja hyvä kokoontumispaikka vaikkapa kaveriporukalla. Ruoka on maistuvaa ja palvelu ystävällistä, lämpimässä ja rennossa ympäristössä.