Kuvassa: Sonja Pohjolainen. Tältä sohvalta on katsottu Temptation Islandin jaksoja. (Kuvaaja: Anni Aalto)

Järvenpääläinen Sonja Pohjolainen osallistui Temptation Islandin kahdeksannelle tuotantokaudelle sinkkunaisena. Vuokatin rannoilla kuvattu TV-reality saa kuitenkin toistaiseksi jäädä ainoaksi ohjelmaksi, johon 18-vuotias Sonja hetkeen osallistuu. Pohjolaisen mukaan edessä on muutto isompaan asuntoon sekä opiskelupaikan löytäminen. 

Temptation Island oli Pohjolaisen mielestä kaiken kaikkiaan mukava kokemus. Hän kertoo kaikkien sinkkunaisten keskustelleen yhdessä omista tuntemuksistaan sekä tukevan toisiaan. Hyvän yhteishengen lisäksi kuvaukset toivat lisää sisältöä pitkästyttävään korona-arkeen. 

Pohjolainen lähti kotiin kauden kolmannessa jaksossa. Hän kertoo tavanneensa nykyisen poikaystävänsä juuri ennen kuvausten alkamista. 

– En ehkä pystynyt olemaan täysin rennosti temppareissa ja elää sellaista sinkkuelämää täysillä kun en tuntenut tavallaan olevani enää sinkku, Pohjolainen kertoo. 

Nyt nuorella parilla on muutto edessä. Vastikään ylioppilaskirjoituksensa suorittanut Pohjolainen kertoo, että on jo pidempään haaveillut muuttavansa keskustaan isompaan asuntoon. Muuttohaaveiden lisäksi mielessä ovat pyörineet myös ajatukset jatko-opinnoista. Nuoren haaveena olisi löytää jokin itselleen sopiva ala, jota pääsisi opiskelemaan mahdollisesti jo ensi vuonna. 

– Haluaisin päästä opiskelemaan. Toivottavasti jossain vaiheessa näen itseni vaikka yliopistossa, Pohjolainen naurahtaa.

Kokeilunhaluisena Temptation Island-ohjelmaan osallistunut Pohjolainen ei toivo itsestään erityisesti mitään mediapersoonaa. Hän toivoo ennemmin, ettei ihmisiä leimattaisi esimerkiksi TV-realityjen tai sometiliensä takia. 

Kuvassa: Sonja Pohjolainen nykyisen asuntonsa parvekkeella. (Kuvaaja: Anni Aalto)

Sonja Pohjolainen haluaa puhua nuorten naisten puolesta. Hänen mielestään on tärkeää, että naiset saavat julkaista itsestään sellaisia kuvia kuin itse haluavat, ilman, että heidän tulisi sietää ikäviä kommentteja tai halveksuntaa. Pohjolainen kertoo, että hänestä jokaisen täytyisi saada päättää mitä omalla kehollaan tekevät ja kuinka itsensä tuovat julki.

Opiskelun ja työssä käymisen lisäksi Pohjolainen ylläpitää OnlyFans-profiilia. Tämä aikuisille suunnattu maksullinen sivusto toimii hänen sivutyönään. Kuvista maksavien seuraajien kanssa tulee myös vaihdeltua kuulumisia. Pohjolainen viihtyy sivutyönsä parissa, mutta kertoo töiden sekä opiskelun olevan etusijalla.

– Saa nähdä mitä mihin tää tästä etenee, mutta oon tyytyväinen siihen mitä teen, Pohjolainen toteaa. 

Käy kuuntelemassa Sonjan haastattelu