Suomen Olympiakomitea on viime viikolla valinnut  Olivia Liskon, 15, sekä Arttu Juusolan, 16, edustamaan Suomea Euroopan nuorten talviolympiafestivaaleihin taitoluistelussa.

Sunnuntaina 20.maaliskuuta Vuokatissa alkavat EYOF:it, jossa tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan taitoluistelussa lyhyt- ja vapaaohjelmien parissa. Suomea taitoluisteluun edustamaan valittu kaksikko Olivia Lisko sekä Arttu Juusola lähtee hakemaan kisoissa omia parhaita suorituksiaan.

“Olen lähtenyt kaikkiin kilpailuihin tavoitteena hakea uusia ennätyspisteitä, ja sillä ajatuksella lähden myös Vuokattiin”, mainitsee Juusola Skatingfinland.fi:n haastattelussa.

 Samassa haastattelussa myös Lisko kertoo tehneensä hyviä, tasaisia suorituksia pitkin kauden, eikä suurempia epäonnistumisia ole osunut hänen kohdalleen kuluneena kautena. Esimerkiksi Liskon upea sijoitus Unkarin Jegvirag Cupissa toiseksi pistein 166,38, enteileekin myös Vuokatin kisoihin hyvää menestystä.

Vuokatissa tyttöjen- ja poikien taitoluistelun lyhytohjelmat luistellaan 23. maaliskuuta ja 24. maaliskuuta, vuorossa ovat vapaaohjelmat