Kunta-alan neuvottelut uusista työ- ja virkaehtosopimuksista alkoivat eilen.

Hoitoalaa riivaavat pula sairaanhoitajista sekä nykyisten hoitajien tyytymättömyys työoloihinsa. Suomen sairaanhoitajaliitto käynnisti viime torstaina kampanjan palkkaneuvottelujen tueksi. Liitto vaatii parempia palkkoja jäsenilleen.

Julkisille ilmoitustauluille on ilmestynyt perinteisen katoamisilmoituksen näköisiä julisteita, joissa on sairaanhoitajan sumennettu kasvokuva. Paperiin on painettu puhelinnumero, johon soittamalla saa lisää tietoa aiheesta. Lisäksi julisteessa on sairaanhoitajaliiton nettisivujen osoite.

Sairaanhoitajaliiton julisteita on ilmestynyt ympäri Suomea

Liitosta kerrotaan, että 38,5 prosenttia sairaanhoitajista on harkinnut alan vaihtoa. Erityisesti 26-45 -vuotiaiden työntekijöiden kerrotaan olevan tyytymättömiä nykyisiin oloihin sekä palkkaan, joka on matalampi kuin muissa Pohjoismaissa. Lisää huolta aiheuttaa se, että nykyisistä sairaanhoitajista noin puolet eläköityy vuoteen 2030 mennessä. Ala ei liiton mukaan houkuttele nuoria.

Sairaanhoitajat ovat julkaisseet viisi muutosehdotusta, joiden avulla suomalaiset saisivat liiton mukaan jatkossakin nauttia hyvin koulutettujen ja motivoituneiden sairaanhoitajien työstä. Näihin kuuluvat tehtävän vaativuutta vastaava palkkaus, laajemmat uranäkymät ja mahdollisuudet erilaisiin tehtäviin, koulutuksen rakenteiden ja sisällön uudistaminen, työmäärän kohtuullistaminen ja resursointi sekä hoitajien työkyvystä huolehtiminen. Lähteinä on käytetty vuonna 2017 sairaanhoitajille tehty Oletko tyytyväinen työhösi? –kyselyn tuloksia ja vuoden 2018 työolobarometriä.

Eilen Helsingin Sanomat julkaisi alanvaihtoa suunnittelevan sairaanhoitajan mielipidekirjoituksen. Nimimerkki Väsynyt hoitaja on erittäin tyytymätön ja kyllästynyt alan tilanteeseen. Hänen mukaansa noin 1 600-1 800 euron nettopalkka on liian huono ihmishengistä vastuussa olevalle ammattilaiselle.

”Ei ole mitään järkeä tehdä näin vastuullista työtä näin säälittävällä korvauksella”, hän kirjoittaa.

Alhainen palkka ei kuitenkaan ole ainoa syy kirjoittajan haluun vaihtaa alaa. Hänen mukaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin johtaminen on ala-arvoista.

”Työntekijöitä kuullaan kokouksissa näennäisesti, mutta päätökset tehdään pomojen kesken. Sairaanhoitajista revitään kaikki irti mitä saadaan, eikä mikään riitä”, hän selittää.

Myöskään lähiesimiehet eivät ole kirjoittajan mukaan perillä potilastyöstä, ja kliinisen kokemuksen puute herättää sairaanhoitajissa ärtymystä.

”Kiitos ja näkemiin, hoitoala. Vuonna 2020 pelastan oman tulevaisuuteni ja lähden. En välttämättä paremmalle alalle, mutta ainakin sinne, missä vastuusta maksetaan”, väsynyt hoitaja päättää kirjoituksensa.