Viikolla 22 Kaupunkiradion kuulijoita viihdyttivät aamupäivisin kello kymmenestä kahteentoista Pihla ja Heli. Tässä muutamia poimintoja viikolta.

Maanantai 25.5.

Myyntipuhe leijonan luolaa varten

(Yritysidean arvon määrittelyyn muuten käytetään lopussa ihan pätevää prosenttilaskua.)

Duudson-Jarnon ero

Etävalmistujaiset

Tiistai 26.5.

Koronarajoituksien höllentäminen rapakon takana

Keskiviikko 27.5.

Liikuntavinkit

Ripulirokote

Jotkut suomalaiset olivat Afrikan-lomalla testaamassa lupaavaa rokotetta ripulia vastaan. Siis testattiin, miten hyvin rokote suojaa bakteereihin tottumattomia suomalaisia turisteja yleisiltä turistiripulia aiheuttavilta bakteereilta, jotka leviävät tropiikissa helposti ruuan ja juoman mukana. Tulos oli, että rokotettu ryhmä sai varsin auttavan suojan eli saivat ripulia vähemmän kuin muut turistit siellä. Pihla ja Heli ehkä ymmärsivät tämän rokotteen idean jotenkin eri tavalla.

Punkit – ja välikohtaus, joka saa miettimään, olisiko edellä mainittusta ripulirokotetteesta hyötyä myös suomalaisen vesijohtoveden juojalle?

Torstai 28.5.

Tietovisa. Viikon viimeisenä radiopäivänä tietovisailu sujui Pihlalta ja Heliltä paremmin kuin ikinä koskaan!

Hiusvinkkejä ohuiden hiusten kantajille.