Vielä ehdit! Torstaina 6.2 päättyvä kampanja on kannustanut kaupunkilaisia kulinarismiin jo yli 20 vuoden ajan. Kampanja on laajentunut jo kuuteen suomalaiseen kaupunkiin ja lisäksi Tallinnaan.

City-lehden masinoimat Syö! –viikot alkoivat tänä vuonna tammikuun 24. päivä. Torstaina päättyvän kampanjan ajatuksena on houkuttaa asiakkaita ravintoloihin myös lounasajan ulkopuolella.

Mukaan lähteneet ravintolat tarjoavat valikoituja annoksia kymmenen euron hintaan neljäntoista päivän ajan.

Kampanjassa on mukana ravintoloita Espoosta, Vantaalta, Lahdesta, Tampereelta ja Turusta. Vuonna 2019 kampanja rantautui myös Tallinnaan.

Tarjoushinnat eivät koske kotiinkuljetusta, mutta jotkut ravintolat tarjoavat take away –mahdollisuuden. Ehtona on myös, että annokset eivät saa maksaa normaalisti alle kymmentä euroa.

Syö! –viikkoja on järjestetty yli 20 vuoden ajan, ja ravintolat ovat lähteneet mukaan sankoin joukoin. Yksistään Helsingissä tarjouksia on 90 ravintolassa.

Katso Helsingin ravintolatarjonta täältä.