Sarjoissa kerrotaan aina, kuinka upeaa on olla villi ja vapaa. Sinkkuutta kuvaillaan glamourina, seksikkäänä ja muodikkaana elämäntapana, jonka kautta saa olla täysin oma itsensä ja siemailla cocktaileja baarissa useiden ihailijoiden ympäröimänä.

Aloinkin miettimään, onko mahdollista olla yhtä villi ja vapaa parisuhteessa?

Parisuhteet asettavat tiettyjä rajoja. Tällä tarkoitan, että bailailun määrästä viis. Ilta päättyy omaan yhteiseen sänkyyn. Muita rajoittavia tekijöitä en koe suhteen tuovan. Parisuhteessa voit siemailla cocktaileja ihan yhtä lailla kuin sinkkuna upea mekko päälläsi. Erona sinkkuna olemiseen on, ettet huomaa mahdollisia ihailijoita ympärilläsi, koska tärkein heistä istuu jo valmiiksi sinua vastapäätä.

Minkä vuoksi media usein suosii sinkkuja? Jos ei puhuta sinkkuudesta ja itsensä löytämisestä, niin puheenaiheena ovat avoimet parisuhteet. Mielestäni itsensä voi löytää suhteessa, ilman suhdetta tai it`s complicated -tilanteessa. Itsensä löytämisessä on nimensä mukaisesti kyse suhteesta omaan itseensä, ei muihin ihmisiin.

Yhteinen koti ja yökyläilyä?

Yhteinen koti oman rakkaan kanssa ei poissulje tyttöjen iltoja. Jos näin on, syy ei ole itse parisuhde vaan se, miten olette sen määritelleet. Jokaisen, joka on onnekkaana löytänyt oman ihmisensä tulisikin miettiä, mitä kaikkea itse haluaa arjeltansa ilman painetta stereotyyppisestä parisuhteesta. Miksei parisuhteessa tulisi ennemminkin määritellä, mikä on vapautta juuri teille? Kaipaatteko omaa aikaa vai kenties uusia romanttisia kokemuksia? Voiko niitä kokea nykyisen kumppanin kanssa, vai kaipaako jompikumpi vielä deittailua?

Olemme kaikki erilaisia, joten vapaus ja niin sanottu arjen juhla tarkoittavat eri asioita. Meille ne ovat tällä hetkellä yhteisiä työhetkiä yksityisyrittäjinä, treenaamista ja yhteisen tulevaisuuden suunnittelua. Tärkeintä on, että kuuntelet itseäsi ja jaat ajatuksesi kumppanisi kanssa. 

Jos olet parisuhteessa ja tuntuu, ettet saa tehdä kaikkea, mitä haluaisit, niin istu alas ja puhu kumppanillesi. Tämä voi aluksi tuntua superpelottavalta etenkin, jos tuntuu, ettei nykyinen tilanne täysin miellytä. 

Kaikki kokemisen arvoinen alkaa rehellisyydestä itsellensä ja muille ihmisille! Syvällisten keskustelujen kautta saatat oppia itsestäsi ja omasta murustasi uusia asioita.