Viime viikolla rocklegenda Ozzy Osbourne julkaisi ensimmäisen soololevynsä kymmeneen vuoteen. Ordinary Man -nimeä kantava albumi sai Ozzya kaivanneilta faneilta lämpimän vastaanoton.

Pimeyden prinssin paluu musiikkikentälle ei ollut itsestäänselvyys. 71-vuotias laulaja on paininut viime vuoden terveysongelmien kanssa. Hän kertoi sairastuneensa vakavaan bakteeritartuntaan sekä Parkinsonin tautiin, jotka pakottivat miehen perumaan viime vuotisen kiertueen.

Osbourne kertoi Rolling Stonelle, että hän sai intoa musiikin tekemiseen, kun räppäri Post Malone pyysi hänet vierailemaan viime vuonna julkaistulle albumilleen. Äänitysten jälkeen Osbourne oli pyytänyt hänen ja Malonen yhteiskappaleen tuottanutta Andrew Wattia mukaan uuden albuminsa tekemiseen.

Ozzy Osbourne on paininut terveysongelmien kanssa (KUVA: Wikipedia)

Vaikka Ordinary Man höyryää vielä tuoreuttaan, ei Osbourne aio jää laakereilleen lepäämään. Mies kertoi hiljattain Redditissä, että hän alkaa työstää seuraavaa albumiaan mahdollisimman pian.

”Uuden levyn tekeminen sai koneistoni pyörimään. Sanotaan, että parhaat biisit syntyvät surusta, ja viime vuonna olin surullinen”, Ozzy kommentoi.

Rokkari on joutunut hoitojensa takia perumaan keikkoja myös tänä vuonna. Hän kertoo, että musiikin tekeminen kuitenkin edelleen onnistuu.

”Aion tehdä myös seuraavan albumin Andrew Wattsin kanssa. En tällä hetkellä keikkaile, joten minulla on aikaa”, mies selittää.