Musiikkimuseo Fame ylpeilee saamallaan palautteella

0
971

17.10. auenneesta Mall of Triplasta löytyy Suomessa ennennäkemätön museokonsepti; suomalaiseen musiikkiin keskittyvä musiikkimuseo Fame keskittyy tuottamaan vierailijoille elämyksiä virtuaalisin sekä digitaalisin keinoin. Museossa pääsee esimerkiksi laulamaan virtuaalikaraokea, tanssimaan tai vaikka hengailemaan keikkabussissa.

Idea täysin uudenlaiseen konseptiin lähti hallituksen puheenjohtajalta Mikko Vannilta.  Kaikki lähti siitä, kun museolle saatiin erillinen rakennus Triplan kauppakeskusympäristöstä. 

Sisältönsä lisäksi Fame poikkeaa Suomen muista museoista myös aukioloaikojensa vuoksi. Museo on auki viikon jokaisena päivänä aamuyhdeksästä iltayhdeksään, kun tavallisesti museot ovat maanantaisin kiinni. 

Museon hallituksen jäsenen Olli Ilmolahden mukaan turistit ovat tärkeä kohderyhmä. Siitä huolimatta museo on kaikille tehty; lapset, vanhemmat ja itse muusikot ovat tervetulleita. 

Ilmolahti kertoo museon saaneen poikkeuksetta mahtavaa palautetta, mikä vahvistaa tunnetta, että museon luonnissa ollaan onnistuttu. 

“Olemme tietysti hirveän ylpeitä siitä, että olemme saaneet hyvää palautetta. Voi sanoa, että poikkeuksetta mahtavaa.” 

 

Eevi Karvinen