Lähde: Malmitalo.fi

Malmin vilkas ja eloisa kulttuuritalo Malmitalo, on tarjonnut 25 vuotta yleisölleen erilaisia tapahtumia ja elämyksiä.

Malmitalo sijaitsee Helsingin pohjois- ja koillisosien aluekeskuksessa Malmilla. Malmitalo avattiin vuonna 1994. Siitä asti kulttuuritalo on tarjonnut kävijöilleen erilaisia tapahtumia lapsille ja aikuisille. Ohjelmaa järjestetään kahdessa esityssalissa, Malmisalissa,  jossa on 201 katsojapaikkaa ja Juhlasalissa, jossa on 120 katsojapaikkaa. Siellä on ollut konsertteja, elokuvanäytöksiä, teatteri- ja tanssiesityksiä. Kulttuurikeskus myös vuokraa saleja tapahtumien järjestäjille. Ohjelmatoiminnasta vastaa Helsingin kulttuuri ja vapaa-ajan toimiala. Rakennuksessa palvelee myös Malmin kirjasto ja kahvila-ravintola Malmitalo. 

Paljon erilaista juhlaohjelmaa.

Malmitalon 25-vuotisjuhlan kunniaksi kulttuuritalolla on tarjolla juhlaohjelmaa yli kymmeneksi päiväksi. Juhlien ohjelmaa on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa. Luvassa on musiikkia, näytelmiä, elokuvia ja paljon muuta.

2018 vuoden keväällä Malmitalon aulaan laitettiin ideaseinä, johon ihmiset saivat ehdottaa ideoitaan ohjelmaan. Ideoita tuli todella paljon. Näitä ideoita lähdettiin vapaaehtoisten asiakkaiden ja kulttuurituottajien kesken perkaamaan. Vapaaehtoisten ryhmä kokoontui muutaman kerran, joissa ideoita työstettiin eteenpäin.

Ohjelmatoiveissa korostui ruoka ja syöminen sekä tanssiminen, elokuvat ja musiikki, näistä rakennettu ohjelma on hyvin monipuolinen, ja jokaiselle löytyy mieluisaa ohjelmaa ja tekemistä.

Osa ohjelmista on ilmaisia, mutta osaan tarvitsee lipun joita saa paikan päältä sekä netistä.