Koronatilanne aiheuttaa muutoksia Iskelmä Gaalan ajankohtaan. Tapahtumaa oli määrä viettää 18. helmikuuta, mutta vallitsevan pandemiatilanteen ja rajoitusten vuoksi gaala siirtyy noin kolmella viikolla eteenpäin. Uusi päivämäärä on 12. maaliskuuta 2022, ja paikkana toimii Tampereen Nokia Arena.

Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala kertoi Iltasanomille, että vaikka rajoituksia aletaankin mahdollisesti purkamaan, on epävarmassa tilanteessa gaalan siirto ”ainoa mahdollinen ratkaisu”. Tapahtumapaikka säilyy ennallaan, eikä artistikattauksessakaan tapahdu merkittäviä muutoksia. Esiintyjinä nähdään muun muassa Juha Tapio, Lauri Tähkä ja Kaija Koo. Listaan on luvassa täydennystä lähempänä tapahtumaa.

Erika Vikman ehdolla neljässä sarjassa

Ehdokkaat palkintojen saajiksi ovat tiedossa. Eniten ehdokkuuksia on saanut Erika Vikman, joka on ehdolla vuoden tulokas/läpimurto-, vuoden albumi- ja vuoden naisartisti, ja vuoden viihdyttäjä -sarjoissa. Hänen lisäkseen ehdokkuuksia ovat keränneet Haloo Helsinki, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Portion Boys sekä Vesterinen Yhtyeineen.

Jo hankitut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan uutena ajankohtana. Ne on myös mahdollista palauttaa 24.2. mennessä Lippupisteessä. Gaalan ajankohdan muutoksesta uutisoi ensimmäisenä Iltasanomat.