Viikko pyöräytetään Kaupunkiradion aamupäivän osalta käyntiin Janinan ja sitten radioneitsyydensä menettävän Niinan toimesta. Kuka ihmeen Niina? Se selviää kuuntelemalla parhaat palat. Tämän lisäksi kuullaan vinkkejä Playstation 4:n omistajille, perehdytään trendilaji padeliin ja muistutetaan tuulilaseissa olevien säröjen vaaroista. Ja taivas varjele, kun parhaiden palojen loppupuoliskolla puhutaan selostajalegendasta.
Tiistaiaamupäivässä Niina ja Janina myöntävät molemmat kärähtäneensä peltipoliisille, kuullaan Alice Cooperin legendaarisen hitin taustoista ja kuulijoille vinkataan älypuhelinten skannaukseen tarkoitetuista sovelluksista. Näiden lisäksi puhutaan uudesta Keijosta, nimittäin Kontulan Panimon uudesta Keijo-oluesta. Päivän pelivinkkinä frisbeegolf ja Janinan kanta siitä, että onko fribaaminen hyvä aloittaa jo jäisillä keleillä.
Niinan ja Janinan keskiviikon aamupäivässä kuultiin muun muassa kolmekymppiseltä näyttävästä eläkeläisnaisesta, joka joutuu nuorekkaan ulkonäkönsä vuoksi noloihin tilanteisiin. Tämän lisäksi kerrataan, että milloin ne talvirenkaat pitikään vaihtaa, kahvinjuonnista kerrotaan uutta tutkimustulosta ja saadaanpa myös back stage kurkistus leffakuvauksien poikkeusajan suutelukohtauksien tekoon. Myöskään urheilua ei olla unohdettu, kun Janinalta saadaan pelivinkki penkkiurheilun saralta.
Karaokebaarit boikottiin
Maidontuotannon seksikkyyden parantaminen
Torstain vuosilukuvisailut
Puhetta siitä, ettei nykynuoriso tunnista vasaraa