Ilmari Pitkänen juontaa keskipäivänohjelmaa ja tukena on tuottaja Eetu Pöysti.
Kaupunkiradio aloitti uudistuneet arkilähetykset Laajasalon opistolla maanantaina 11.11. Live-lähetykset käynnistettiin virallisesti alumnijuhlaspecial -ohjelmalla viime perjantaina 8.11. Radiokanavaa tehdään opiston studiosta ja sisällöntuotannosta vastaavat tämän vuoden medialinjan opiskelijat. Kaupunkiradion lehdistötiedoite kertoo livelähetyksen pyörivän joka arkipäivä aamukahdeksasta iltakuuteen.
Kanavalla kuullaan musiikkia klassikoista tuoreisiin hitteihin, ja juonnoissa käsitellään nuorekkaalla otteella ajankohtaisia aiheita ja ilmiöitä. Ilta- ja yöohjelmiin on koostettu päivän parhaita paloja, kuunnelmia, dokumentteja ja muita erikoisohjelmia. Kanava toimii nettiradiona, joka löytyy sekä radio.fi -palvelusta että osoitteesta www.kaupunkiradio.fi.

 

Juontajat vaihtuvat päivän aikana. Radioaalloilla vuorossa Pinja Valtonen ja Ulla Lahdes.

Studiossa juonnetaan vuorotellen sekä yksin että pareittain. Jokainen saa kokeilla eri rooleja radiossa.

“Jännittävää, mutta vähitellen alkaa rauhoittumaan”, kertoo Pinja Valtonen ensimmäisen arkipäivän tunnelmista studiosta.

Ulla Lahdeksella on ollut tänään uutistenlukuvuoro ja oman kädenjäljen näkeminen ilahduttaa:

“On kivaa päästä vaikuttamaan siihen, mitä uutisia lähetyksessä lukee”.

Kaupunkiradiossa kuullaan kolmea eri formaattia, jotka ovat nimeltään Beat, Intro ja Riff. Beat on tyyliltään nuorekas ja musiikkikeskeinen kun taas Intro tavoittelee enemmän keski-ikäisiä kuuntelijoita. Riff tuo kanavalle rock-tunnelmaa.

Myös Aino Kyrö katselee kanavan tulevaa ohjelmaa ja juontajien vaihtelevia rooleja:

“Yhdellä viikolla olen uutistoimittajana ja toisella viikolla juontajana Beat -formaatissa.”

Kaupunkiradion toimitukseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.kaupunkiradio.fi  

 

Kuvat Veera Ylipieti