Kaupukiradio Intron aamussa viikolla 21 häärää energinen kolmikko: Jenni, Pilvi ja Laura! Alla olevista audioklipeistä pääset kuuntelemaan viikon parhaita paloja!

MAANANTAI 18.5.2020

Mitä Jennille, Pilville ja Lauralle kuuluu? Miten korona-aika on vaikuttanut heidän arkeensa?
Mitä tapahtui Pilvin parvekelaseille ja miten hauska kirje liittyy tarinaan?
Jenni ja Pilvi keskustelivat uudesta käyttöön tulleesta tieliikennelaista.

TIISTAI 19.5.2020

Jenni ja Pilvi puhuivat tulevasta tv-ohjelmatarjonnasta ja pohtivat mihin formaattiin voisivat itse hakea mukaan.
Mikko Harju kertoo haastattelussa kuinka hänen uusi “Taikavoimia” biisinsä syntyi.
Jenni, Laura ja Pilvi pohtivat mitä seurauksia mentolitupakan myynnin lopettamisella voi olla.

KESKIVIIKKO 20.5.2020

Pilvi, Jenni ja Laura keskustelivat kirpputoreista ja kuinka niistä saattaa olla apua esimerkiksi muuton yhteydessä.
Kuinka käy ravintoloiden, kun hallitus viimein linjasi niiden aukeamista koskevista rajoituksista?
Kaupunkiradio Intron aamussa ihmetellään vauva.fi – sivuston keskustelua siitä, kun säästäväisyys menee liian pitkälle.

TORSTAI 21.5.2020

Helatorstaina ei ollut lähetystä.

PERJANTAI 22.5.2020