Kaupunki.tv – Vaali-tv:n suora lähetys 12.4. klo 12 alkaen

KAUPUNKI.TV LIVE

Vaali.tv huipentuu suoraan lähetykseen perjantaina 12.4. klo 12, jolloin saamme vieraaksemme joukon asiantuntijoita. Lähetyksen aluksi katsomme puolustusministeri Jussi Niinistön haastattelun, jossa hän pohtii vaalihäirintää. Teemasta kanssamme keskustelevat erikoistutkija Antti Sillanpää Turvallisuuskomitean sihteeristöstä sekä vaalitilaisuudessa päällekarkauksen uhriksi joutunut vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Suldaan Said Ahmed.

Vieraaksemme saapuvat myös Santeri Pienimäki Eläinoikeuspuolueesta ja Tuuli Kamppila Feministisestä puolueesta, joiden kanssa keskustelemme vaihtoehtopuolueiden merkityksestä. Median rooliin meitä johdattelee Mikael Jungnerin haastattelu. Keskustelemme politiikan ja journalismin suhteesta Suomen Kuvalehden toimittaja Salla Vuorikosken ja Yle Radio 1:n toimittaja Samuli Suonpään kanssa. Äänestysaktiivisuutta pohdimme Hannu Lahtisen kanssa, joka on tutkinut asiaa Helsingin yliopistossa.

Lähetykset on julkaistu  jokaisena arkipäivänä kello 12 Kaupunki-tv:n Youtube-kanavalla kello 12.

Aiemmat lähetykset

Kaupunki.tv on lähettänyt Youtube-kanavalta löytyviä vaaliohjelmia seuraavasti:

1.4. Antti Siika-aho (keskusta) ja Kevin Servin (perussuomalaiset)

ti 2.4. Tanja Vahvelainen (perussuomalaiset) ja Bo Harald (rkp)

ke 3.4. Meri Vilen (kristillisdemokraatit) ja Tero Turunen (liike nyt)

to 4.4. Veera Hellman (kokoomus) ja Chau Nguyen (vasemmistoliitto)

pe 5.4. Martti Issakainen (tähtiliike) ja Kasper Kivistö (vihreät)

ma 8.4. Sabina Kaleva (rkp) ja Toni Ahva (siniset)

ti 9.4.Antti Merilehto (kokoomus) ja Ajak Majok (vasemmistoliitto)

ke 10.4. Tomas Kurenniemi (liike nyt) ja Jussi Kukkola (sdp)

to 11.4. Tiina Rytky (sdp)ja Amanda Pasanen (vihreät)