Juuso omassa kuplassa

Tapasin Juuso Tauriaisen hänen luonaan Matinkylässä.

Juuso Tauriainen on kaksikymmentä yksi vuotias, ja on rakennusalalla töissä. Hän on lapsesta asti tykännyt rakentaa kaikenlaista käsin, mutta alkoi alalle vasta kuusitoista vuotiaana. Juuso on opiskellut puusepäksi, nyt opiskelee rakennusalalle ja valmistuu ensi keväänä. Hän on tällä hetkellä työharjoittelussa rakentamassa omakotitaloja ihan alusta asti. Tämän kesän helteet ovat tehnyt töistä vaikean mutta sitä lukuunottamatta hän tykkää tosi paljon työstään. Juuson mielestä työnsä on tosi monipuolista, hänellä on aina ollut tosi hyvä suhde muiden työntekijöiden kanssa, ettei mikään ole pielessä.

“Meillä on aina joku viiden hengen porukka ja jokaisella on oma tyonsä tai työskennellään parittain, niin pääsee tekemään kaikenlaista”

Jotkut työvaiheet voivat kestää monta päivää, toisin kun toiset voivat kestää muutaman tunnin.

“On aina hyvä mieli, kun on saatu tehtyä joku homma valmiiksi”

Juuso ei kuitenkaan tiedä haluaakohän jatkaa tällä alalla pitkään koska hänellä on toinen haave, tehdä töitä musiikin puolella. Samalla pienenä hän on aina tykännyt musiikista ja sen teosta. Kolmetoista vuotiaana hän silloin aloitti soittamaan kitaraa ja siitä se intohimo lähti. Nyt Juuso tekee elektronista musiikkia yhdistämällä kitaran soittoa ja tietokoneella luotua musiikkia. Fruit Loops studios on sovellus jonka kanssa juuso luo omaa taidetta. Alan suosituimmat artistit käyttävät justiinsa samaa sovellusta, ettei se ole mikään aloittelijan työkalu. Juuson inspiraatiot ovat olleet maailmankuuluisat DJt Dimitri Vegas & Like Mike, Martin garrix, Oliver Heldens, Don diablo. Hän tietysti uneksii siitä, että pystyisi julkaisemaan omia biisejä, Kaikki hänen kaverit ovat olleet sitä mieltä, että hänellä on hyvä musikaalinen korva ja että hän pystyisi löytäää oman paikkansa kaikkien näiden artistien välillä. Hän on jo julkaissut pari demoa SoundCloudiin, mutta kaipaisi oikeata studiota, jos haluaisi mennä ammitilliselle puolelle ja kunnolla luoda ja julkaista. Hänen DJ nimi on DonTare jos haluaa mennä katsomaan SoundCouldista.

Juuson pieni studio