Sheeeeeeeeeeeeeesh! On oikea sana tai oikeastaan huudahdus kuvailemaan HAVU- joukkueen toimintaa tällä hetkellä. 

Kuva: Kuvakaappaus hltv.com sivustosta, kuvassa näkyy HAVUn 15 ottelun voittoputki ja voittoprosentti viimeisen 3 kuukauden ajalta.

HAVU-MIBR             2 : 0

HAVU-Endpoint      2 : 1

HAVU-SAW               2 : 1

HAVU-Anonymo      2 : 0

HAVU-Sprout           2 : 1

HAVU-Winstrike      2 : 1

HAVU-AGO               2 : 0

Nämä pelit Snow Sweet Home 2 -turnauksessa. Varmaan viisaimmatkin ihmiset voivat päätellä sen, että HAVU voitti koko turnauksen aivan ylivoimaisesti. Eikä heidän voittoputki ole vain seitsemän ottelun pituinen vaan VIIDENTOISTA. He ovat siis voittaneet 15 ottelua putkeen, eivätkä vastustajat ole mitään huonoimpia. Esimerkiksi vastassa on ollut MIBR, vaikkakin joukkue on vaihtanut kokoonpanon kokonaan. Mainitsemisen arvoinen voitto on myös 2 : 0 Dignitasta vastaan 7. maaliskuuta Pinnacle Cup 2021:ssa, jossa pelaavat kuitenkin legendaariset pelaajat, kuten f0rest ja friberg, molemmat ovat voittaneet kerran major- turnauksen. 

“HAVU on suomalainen organisaatio, joka tähtää maailman huipulle täysin kotimaisilla kokoonpanoillaan. HAVUlla on edustamissaan peleissä yhdet Suomen parhaista joukkueista.”

Kuva: kuvakaappaus hltv.com sivustosta. Kuvassa näkyy HAVUn sijoitus joukkueena maailmanlaajuisesti he ovat tällä hetkellä TOP 27.

Kaksi kuukautta sitten HAVU- joukkueeseen tuli viimeinen pelaaja nykyiseen kokoonpanoon kirsikkana kakun päälle ENCE:stä Aerial. Kuitenkin noin viisi kuukautta häntä ennen tuli myös toinen ENCEn pelaaja xseveN. Uudet pelaajat eivät kuitenkaan kaikki ole ENCE:stä kotoisin vaan SJ:stä vahvistuksen nykyiseen HAVU:uun siirtyi Jemi “jemi” Mäkinen. Kolmen uuden pelaajan rinnalle jäivät sitten yli kaksi vuotta HAVU:ssa pelanneet Olli “sLowi” Pitkänen ja Lasse “ZOREE” Uronen. Mielestäni tämä uusi HAVU näyttää tosi hyvältä ja lupaavalta, varsinkin,  kun he pelaavat tosi upeasti joukkueena. Lisäksi yksi minun lempipelaajista xseveN pääsee HAVUssa pelaamaan sitä omaa peliinsä paljon vapaammin ja paremmin ja se todellakin nähdään tilastoissa, mutta se, että xseveN pääsee pelaamaan noin vapaasti on myös sLowin ansiota, koska hän on HAVU-n pelinsisäinen johtaja. Tietenkin kaikki pelaajat ovat pelanneet hyvin HAVUssa ja se on varmasti, ellei suurin syy,  mutta yksi suurimmista ,miksi HAVU on pelannut näin hyvin. Tietenkin yksilösuoritukset tuovat oman osansa voittoihin eikä niitä kannata vähätellä!
Tykkään tosi paljon henkilökohtaisesti nykyisestä HAVU:sta ja odotankin innolla,  millaisia pelejä he tulevaisuudessa tuovat meille. Varsinkin toivon, että xseveN tykittää itsensä TOP 20(-) pelaajien joukkoon. Ja vielä 12. Maaliskuuta 2021 HAVU-n uudet pelaajat xseveN ja aerial pääsevät haastamaan uutta ENCE-ä ja vanhaa joukkuetoveriaan allua. Ja käykäähän ihmeessä kuuntelee HAVU-n oma virallinen biisi tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=QlhfYHGEzVw