DJ-tuottaja duo Thomas Will tekee kovaa nousua kohti suomalaisen EDM-musiikin (Electronic Dance Music) kirkkainta huippua. Duon jäsenet Wili Nuutinen ja Tuomas Hukkanen ovat tehneet yhdessä musiikkia neljä vuotta ja heidän uransa on ollut nousujohteinen. 

Esikuvanaan Thomas Will pitää ruotsalaista house-musiikkia, sekä esimerkiksi Lady Gagaa ja Guns N´ Rosesia. 

Tulevaisuuden suunnitelmia kysyttäessä on Thomas Willin suunnitelmat selkeät. 

“Pikkuhiljaa isompia julkaisuja ja keikkoja. Isommalla tähtäimellä tarkoitus olisi saada miljoona streamia johonkin biisiin, tai päästä isoille festareille soittamaan”, kertoo Wili Nuutinen. 

Ultimaattisena tavoitteena duon tavoitteet ovat oikeutetusti varsin korkealla.

“ EDM pääfestareille, kuten Tomorrowlandiin tai Ultra Miamiin olisi kiva päästä. Kokoajan tavoitellaan myös kulta-platina julkaisuja”, toteaa Tuomas Hukkanen.

Thomas Will toimii myös musiikin tuottajana ja kirjoittajana, joten he tekevät myös musiikkia muille artisteille. Heiltä kysyttäessä, että voisiko joku päivä kiinnostaa tehdä jotain muuta musiikkia kuin EDM:ää, vastaa Tuomas seuraavasti.

“Thomas Will ei tule tekemään mitään täyskäännöstä musiikin suhteen, mutta jos intoa johonkin muuhun tulee, niin voimme tuottaa erilaista musiikkia muille artisteille.” 

Kuuntele koko haastattelu: https://soundcloud.com/user-249104554/thomas-willhaastattelu