YleX ja Isac Elliot kilpailuttavat nuoria I wrote a song for you, Isac -skabassa

Isac Elliotilta ilmestyi viime perjantaina biisi I wrote a song for you. Yksi maamme vientitoivoista työstää YleX:n I wrote a song for you, Isac -kilpailun voittajan demosta biisin yhdessä tuottaja Rafaelin kanssa.

Kuva: Tom Øverlie/Flickr

16-vuotias Isac Elliot käy lukion toista luokkaa Helsingissä. MTV:n haastattelema miehenalku kertoo opintojen ja muusikon arjen olevan helpompaa kuin moni olettaa.

– Arkeni ei juuri eroa vaikkapa jääkiekkoa pelaavan opiskelijan arjesta, Elliot pohtii.

Elliot on syksyn mittaan ollut muun muassa mukana MTV:n Punk’d-ohjelmassa ja pistänyt ulos parikin sinkkua.

Näistä uusin eli I wrote a song for you on hidastempoinen rakkauslaulu, jonka yksi tekijöistä on Ali Tampos. Tampos on kirjoittanut esimerkiksi Justin Bieberin ja DJ Snaken Let Me Love You -kappaleen.

Elliotin viimeisimpään on kuvattu Norjan vuonoilla upea musiikkivideo, joka ilmestyi keskiviikkona.

Ideat pöytään biisiskabassa

Uusimman singlensä hengessä Elliot kilpailuttaa nyt nuoria biisintekijöitä tai oikeastaan ketä hyvänsä, jolla on erinomainen biisin idea päässään.

YleX:n kanssa toteutettu I wrote a song for you, Isac -kilpailu on parhaillaan käynnissä ja päättyy tiistaina 5. joulukuuta. Ideaksi kelpaavat esimerkiksi melodian pätkä, lyriikat, runo tai valmis demo.

Kilpailuun voi ottaa osaa somessa hashtagilla #isacelliotylex tai lähettämällä ideansa osoitteeseen ylex_netti@yle.fi.

Voittajan valitsee musiikkiammattilaisista koostuva raati, jonka jälkeen Elliot ja nuori tuottaja Rafael työstävät ideasta studiossa biisin. Mikäli voittaja osaa soittaa jotakin instrumenttia tai laulaa, pääsee hän halutessaan biisiin mukaan.

Kilpailun etenemistä voi seurata Instagramissa.

Lähteet: YLeX, Voice.fi, MTV

Tuoreimmat