Lapsistara kasvoi aikuiseksi – Molly jahtaa unelmiaan enkelien kaupungissa

The Voice Kids -kilpailun vuonna 2014 voittanut Molly Rosenström on julkaissut kaksi singleä loppuvuoden puolella. Nuori nainen työskentelee parhaillaan Los Angelesissa eri artistien kanssa ja kerää kokemusta. Kansainvälinen ura siintää Mollyn silmissä.

Ensimmäistä kertaa Molly nousi julkisuuteen Suomen Talent -kilpailun kolmannella tuotantokaudella. Hän sijoittui tuolloin toiseksi.

Voitettuaan The Voice Kids -kilpailun 14-vuotiaana hän sai levytyssopimuksen Universal Music Groupin kanssa. Debyyttialbumi Stardust ilmestyi samaisena vuonna, mutta on nyttemmin kadonnut esimerkiksi Spotifysta.

Perjantaina 1. joulukuuta ilmestyi Mollyn toinen single Loud. Tyyli on varsin puhdasta poppia ja painii hyvinkin esimerkiksi naapurimaan kilpasisarten Zara Larssonin sekä Tove Lon liigassa.

EP työn alla Los Angelesissa

Debyyttialbumin julkaisun aikaan teini-ikäinen Molly pääsi Balille kuvaamaan musiikkivideota Maybe I love you -kappaleeseensa. Työskentely Universalin kaltaisen ison levy-yhtiön kanssa kansainvälisellä tasolla on tuonut varmasti arvokasta kokemusta jatkoa ajatellen.

Nyt Ruotsissakin Stage Academyssa ja Lingman & Co -artistikoulussa oppia saaneelta Mollylta on ulkona kaksi singleä: Loudin lisäksi At Night -biisi ilmestyi syyskuussa. Biisit on julkaistu Subtone-levy-yhtiön kautta.

Tänä vuonna täysi-ikäistynyt nainen viettää parhaillaan aikaansa rapakon tuolla puolen Los Angelesissa ja työstää EP:tään. Käynnissä on myös neuvottelut keikkakiertueesta Live Nationin kanssa.

Kiertueen tulisi näillä näkymin alkaa vuoden 2018 alussa.

Lähteet: Nelonen, FUM, Radionova

Tuoreimmat