Kolumni

Lahja julkisuudessa

 

Mikä määrittelee turhan julkkiksen?” Turha julkkis on arkikieleen vakiintunut termi julkisuuden henkilöstä, joka on noussut kuuluisuuteen ilman, että on yltänyt yhteiskunnallisesti merkittäviin saavutuksiin” lainaus wikipediasta, kun googlettaa turha julkkis, joka pohjustaa termin turha julkkis siihen, että suurin osa julkisuuden henkilöistä olisi turhia julkkiksia. Mielestäni sellaisia ovat pyrkyrit esimerkiksi henkilöt, joilla ei ole mitään sen suurempia lahjoja. Nämä tuovat itseään esille ulkonäöllään, bimboudellaan, sekoiluillaan sekä haluavat julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä. Tietenkin tähän kategoriaan löytyy monenlaisia vastaavanlaisia pyrkyreitä, joilla on jotain tausta julkisuutta sukujuuristaan tai vain yksinkertaisesti haluavat halpaa huomiota, jonka luulevat tuovan heille mielettömiä määriä rahaa, joka taas kertoo heidän turhamaisuudestaan ja elämänarvoistaan.

 

Julkisuuteen vuonna 2010 nousi Big Brother-kilpailusta Amanda Harkimo, joka ennen tätä oli ehtinyt toimia jo neljä vuotta jokereiden musiikkivastaavana sekä DJ:nä vuodesta 2007. Kuvankaunis neitokainen on kertonut haluavansa DJ-uran ja opetteli laitteistoja ensin itsenäisesti viikon verran ja tämän jälkeen sai kolmen kuukauden opetuksen ohjelmatoimistolta ennen ensimmäistä keikkaansa. Hän on toiminut yksityisyrittäjänä ja tämä työnkuva on hänen intohimonsa, jolla hän haluaa menestyä kansainvälisesti. Amanda on myös Jhallis Harkimon veljentytär ja kummityttö, mutta Harkimot häntä ei kuulemma elätä tai hänellä ei ole tarkoitusta nostaa itseään sukujuurillaan julkisuuteen. Mielenkiintoiseksi asiasta tekee kuitenkin se, että Amanda nosti esille Big Brother tosi-tvsarjassa asian, mutta väitti katuvansa möläytystään. Missään tapauksessahan tämä ei sitä tarkoita, että hän halusi nousta esille suomalaisten tietoisuuteen tai saada minkäänlaista julkisuutta, sillä nainen on pysynytkin oikein visusti poissa juorulehtien kansista ja haastatteluista.

 

Nuorella neitokaisella ei ole tarkoitusta vain saada julkisuutta tai etenkään rahaa, mutta hän kertoo aina nauttineensa esiintymisestä ja julkisuus auttaisi häntä eteenpäin kansainväliseen uraansa DJ:nä. Tämäkin on totisen totta, jos kyse olisikin vain musiikillisista DJ taidoista. Tyrkky-Amanda on ollut tositeevee tähtenä myös Martina ja hengenpelastajissa, Ruotsin paratiisihotellissa sekä viidakon tähtösissä sekä reality-sarjojen huipussa hottikset 2.0 :ssa, joka tukee hänen sanojaan ja haluaan tehdä työnsä tyylikkäästi. Taitojakin tämä neiti ilmeisesti omaa tiskijukkana, jonka takaa hänen kansainvälisen menestymisen nousun, jopa Ruotsin paratiisihotellissa ja siellä seksin harrastamisella kameroiden edessä. Uskon, että tässä on lähtökohtaisesti jo hyvät eväät päästä Miamiin tiskijukaksi, sanotaan ainakin strippiklubille.

 

Maailman julkkikseksi tähtäävä Amanda todennäköisesti leijuu pian Hollywoodin punaisella matolla lahjoillaan. Viimeisimpiä lahjakkuuden osoituksia on kuvat hänestä alusvaatteisillaan ostostensa seassa. Pursuava viisaus on pitänyt neitokaisen myös kolme vuotta jo sinkkuna ja emme yhtään ihmettele miksi miehet tällaista suomalaista ylpeyttämme pelkää. Oman panoksensa hän on kuitenkin antanut treffielämäänsä, kuten esimerkiksi vuoden Tinder- sovelluksessa hengailu, jossa hän antoi nelosia miehille ja suurin panostus on hottikset 2.0, jossa hän kertoo rentoutuvansa seksillä mutta ei saa kuin paskaa seksiä. Mikä meidän suomalaisia miehiä vaivaa, kun todellinen kultakimpale vielä liitelee vapaana sinkkumarkkinoilla? Pelko todennäköisesti johtuu voimakkaasta sukunimestä, Harkimo. Yhteenvetona mikä on turha julkkis vai sittenkin kuka?

 

 

Vastaa

Tuoreimmat