Kakkubuffetista takuuvarma sokerihumala

 

Kauppakeskus Itiksessä sijaitsevassa Kakkugalleriasta saa makeaa mahan täydeltä kakkubuffetissa. Liikkeestä saa myös muita leivonnaisia sekä suolaisia tuotteita.

Kakkugalleria on vuonna 1999 perustettu konditoria. Yritys tunnetaan korkealaatuisista käsityönä valmistetuista konditoriatuotteistaan. Kakkugalleria on yrittäjävetoinen yritys. Yrittäjinä toimivat Mira Joutsen ja Sami Granroth, jotka ovat myös yrityksen perustajat. Kakkugalleriassa työskentelee yli kymmenen intohimoista leipuri-kondiittoria ja asiakkaita palvelee joukko iloisia myyjiä. Kakkugallerialla on yhteensä viisi eri myymälää Helsingissä.

Kakkugalleria on hyvä paikka rentoutumiseen ja ystävien kohtaamiseen. Kuppi kahvia, pala kakkua ja ystävällinen palvelu. Erikoisruokavaliot on myös otettu hyvin huomioon. Valikoimaista löytyy muun muassa gluteenittomia sekä pähkinättömiä tuotteita. Pähkinälle allergisena huomio kiinnittyi erityisesti siihen, että tuotteiden nimikyltteihin oli kirjoitettu, jos se sisältää pähkinää tai mantelia.

Kakkua koko rahan edestä.

Kokeilin kakkubuffetia Itiksen myymälässä. Normaalin kahvin kanssa buffet maksoi 12,50e, erikoiskahvin kanssa 14,50e. Kahvin tilalle saa toki myös teetä. Kun on valinnut juoman, niin pääsee kakkujen kimppuun. Kakkupaloja saa kolme kerralla. Vaihtoehtoja riittää juustokakuista tartalettiin. Ja näitä kolmen palan settejä saa hakea niin paljon kuin jaksaa – kuinka siistiä!

Kakkubuffetin ohjeet löytyvät seinältä.

 

Ensimmäinen kolmen palan settini sisälsi marjajuustokakun, mustaherukkajuustokakun sekä mustikkatartaletin. Kaikki olivat taivaallisen hyviä. Juustokakun suurena ystävänä pisteet menevät ehdottomasti juustokakuille, jotka olivat todella pehmeitä! 5/5! Mustikkatartaletissä oli suussa sulavaa tuorejuustomoussea, jonka päällä reilusti mustikoita. Tässä vaiheessa ei tuntunut vielä missään. Vielä mahtuu.

Toiseen settiini valitsin mansikka-vadelma-valkosuklaakakun, sitruunamarenkitartaletin sekä mansikka-punaherukkatartaletin. Säästin viimeiseksi marenkisen unelman. Kuudes pala alkoi olla jo hieman liikaa. Pienenä vinkkinä, kannattaa syödä jotain suolaista ennen kuin menee vetämään kakkuöverit. Sokerihumala alkoi voimistua ja vähän ällöttävä olo iskeä. Mutta kaikki oli sen arvoista. Näin hyviä kakkuja en ole syönyt pitkään aikaan.

 

Kakkubuffet vetää väkeä myymälään.

Kakkubuffetia saa Itiksen myymälästä sekä Fredan myymälästä.

-Kakkubuffet on meillä todella suosittu. Moni tulee juuri sen takia myymäläämme, myyjä Kata kertoo.

Myymälässä on paljon väkeä. Löytyy pelkkiä kahvin ostajia, mutta leivonnaisiakin menee paljon.

-Paikkamme on tosi suosittu. Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä, mutta eniten meillä käy iäkkäämpiä ihmisiä kahvittelemassa, Kata selostaa.

Iäkkäitä ihmisiä pyöri kauppakeskuksessa sekä Kakkugalleriassa paljon. Puolenpäivän aikaan varsinkin. Eila, 75 oli myös kahvittelemassa Kakkugalleriassa.

-Minä käyn täällä puolentoista viikon välein samalla, kun käyn apteekkireissuillani, Eila kertoo.

-Pidän paljon kahvilasta, minulla on diabetes ja täältä saa minulle sopivia herkkuja.

Eila huikkaa myyjille vielä lähtiessään:

-Nähdään sitten puolentoista viikon päästä!

Kakkubuffetia suosittelen ehdottomasti kaikille kakun ystäville. Ja muistakaa, että aina on jokin syy syödä pala kakkua. Jos ei ole, sellainen pitää äkkiä keksiä!

Kakkugalleria on tunnettu iloisesta asiakaspalvelusta.

Lähteet:

www.itis.fi

Teksti: Marianne Kokkonen

Kuvat: Marianne Kokkonen

Vastaa

Tuoreimmat