Eteläpäätyyn voi liittyä kuka vain

Jääkiekkoseura Helsingin Jokereiden virallisena kannattajayhdistyksenä toimii Eteläpääty ry/ Mikko Taipale

 

Suomalaisen KHL-jääkiekkoseuran Helsingin Jokereiden virallisena kannattajayhdistyksenä toimii vuonna 2008 perustettu Eteläpääty ry, joka jatkaa vuonna 2000 perustetun JF-Club ry:n työtä. Jäseneksi faniyhdistykseen voi Eteläpäädyn nettisivujen mukaan liittyä kuka tahansa.

 

Eteläpääty ry ja Eteläpääty-katsomo kaksi eri asiaa

 

Eteläpäätyä yhdistää yhdistää yksi jääkiekkoseura maailmassa – Helsingin Jokerit. Jokerit pelaa ainoana suomalaisena jääkiekkoseurana Venäjän jääkiekkoliigassa, KHL:ssä. Eteläpääty ry haluaa tarjota jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden tukea Jokereita asuinpaikkakunnasta, kausikorttikannasta ja iästä riippumatta. Kannattajayhdistys tekee myös aktiivisesti rakentavaa yhteistyötä Helsingin Jokereiden kanssa.

 

Tärkeimmäksi osa-alueekseen Eteläpääty ry nostaa parhaimmat mahdollisuudet Jokereiden tukemiseksi Hartwall Arenan kannattajakatsomoille. On kuitenkin hyvä huomata, että Eteläpääty-katsomo Hartwall Arenalla, ja Eteläpääty ry eivät ole sama asia. Kausikortti Eteläpääty-katsomoon ei tee kenestäkään automaattisesti Eteläpääty ry:n jäsentä. Kausikortti muihin katsomoihin ei kuitenkaan estä ketään liittymästä Eteläpääty-yhdistykseen.

 

Sosiaalisen median kautta helposti mukaan

 

Eteläpääty-yhdistyksen toimintaan liittyminen on erittäin helppoa sosiaalisen median ja Eteläpääty ry:n viestintäkanavien kautta. Eteläpääty ry ottaa mielellään vastaan kehitysideoita ja uusia ajatuksia kannattajatoiminnasta. Hartwall Arenalla kannattajayhdistyksellä on myös oma fanitiskinsä #91 Storen vieressä, katsomon 105 kohdalla. Fanitiskillä on myynnissä muun muassa Eteläpääty-tuotteita, ja samalla voi keskustella tarkemmin Jokereiden päivän pelistä ja Jokereiden katsomokulttuurista yhdessä yhdistyksen toimihenkilöiden kanssa.

 

Jäsenmaksutuotot Eteläpäädyn jäsenille

 

Eteläpääty ry:n jäsenmaksutuotot menevät kannattajayhdistyksen jäsenille. Kannattajayhdistys muun muassa hankkii heilutuslippuja, auttaa tifo-kustannuksissa, tarjoaa Jokereiden faneille laajalla valikoimalla Eteläpääty-tuotteita ja järjestää erilaisia tapahtumia.

 

Eteläpääty ry yhdistää

 

Kotipeleissä, vierasmatkoilla ja tapahtumissa muihin kannattajiin tutustuminen on helppoa ja juttuseuraa löytyy varmasti. Näin ovat alkaneet myös monet ystävyys- ja parisuhteet Jokerit-fanien keskuudessa. Jokereiden kannatustoiminnassa Eteläpääty ry:n nettisivujen mukaan yhteisöllisyys on erittäin tärkeässä roolissa. Yhdistys toivottaa siis kaikki Jokerit-kannattajat tervetulleeksi fanitoimintaan mukaan.

 

Eteläpääty ry verkossa

 

Eteläpääty ry:n toimintaan tutustuminen on erittäin helppoa esimerkiksi internetissä. Eteläpäädyn viralliset nettisivut on http://www.jokerit.com/etelapaaty-ry. Eteläpääty ry:n toimintaan voi tutustua tarkemmin myös yhdistyksen Facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/pg/Etelapaaty/about/?ref=page_internal) ja Twitterissä (https://twitter.com/Etelapaaty). Eteläpäädyn löytää myös Instagramista ( https://www.instagram.com/etelapaaty_ry_official/ ) .

 

Teksti: Pekka Luokkala

Lähteet: http://www.jokerit.com/etelapaaty-ry

Kuva: https://yle.fi/urheilu/3-8694988

 

 

Vastaa

Tuoreimmat