Amerikkalainen pikaruokalaketju Taco Bell rantautui Suomeen: tarjolla myös vegaanivaihtoehtoja

 

Ensimmäinen Taco Bell avasi ravintolansa Helsingin keskustassa 9.11. Suomi on ensimmäinen maa, joka ottaa valikoimaansa papujen lisäksi toisen kasvis-proteiinin; ravintola-avauksen yhteydessä uutuustuotteena lanseerataan Taco Bellin Nyhtökaura TM -proteiini.

 

Taco Bell on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolaketju. Ketjulla on ravintoloita yli 7000 yhteensä 24 maassa. Glen Bell avasi ensimmäisen Taco Bell –ravintolan Kaliforniaan vuonna 1962.

Suomeen ravintoloita avataan ensin kolme kappaletta Helsinkiin ja Espooseen. Espoon Sellossa avajaisia vietetään 16.11 ja Espoon Isossa omenassa 23.11. Myöhemmin ravintoloiden on tarkoitus laajentua myös muualle Suomeen.

Keskustan avajaisissa jonot olivat valtavat. Samaa yleisöryntäystä odotetaan myös Espoon avajaisiin.

 

 

Live Más ! – elämänfilosofia

 

-Más tarkoittaa suomennettuna “enemmän”. Taco Bell -brändissä se tarkoittaa, että teemme enemmän ja, että meiltä voi odottaa enemmän. Me annamme enemmän. Elämme enemmän, ja otamme elämästä irti aina hieman enemmän, kirjoitetaan Taco Bellin nettisivuilla.

Taco Bellin perustaja Glen Bell pohjasi ajatuksensa ja toimintatapansa ”Más” -periaatteeseen, ja tämä on yhä nykyisin Taco Bell -brändin filosofia. Ruoka valmistetaan ja tarjoillaan intohimolla ja lisäksi asiakkaille ja kumppaneille halutaan luoda hienoja kokemuksia, joiden avulla jokainen voi saada hieman enemmän irti päivästään.

Taco Bellin nettisivuilla luvataankin valmistaa kaikki annokset tilauksesta, jotta voivat huomioida ruuan valmistuksessa erityisruokavaliot ja toiveet.

Nettisivuilla on hyvin luoteltuna eri allergeenit.

 

 

Paikallinen ylpeys ja erikoisuus; nyhtökaura valikoimaan Suomessa.

 

Suomessa annoksiin saa siis valittua myös vegaanisen nyhtökauran. Ennen avajaisia Facebookin Sipsikaljavegaanit –ryhmässä kävi kiivas keskustelu, että saakohan annoksia vegaanisina. Toiveet toteutuivat ja annokset saa myös vegaanisena, eli ilman mitään eläinperäistä raaka-ainetta. Vegaanisia annoksia ei ole ravintolassa valmiina, mutta halutessaan annoksesta saa vegaanisen.

Taco Bell Bakersissa toivotaan, että nyhtökaura tulisi tulevaisuudessa vaihtoehdoksi myös muihin ketjun ravintoloihin maailmalla.

 

 

Lähteet: www.tacobell.fi

 

Teksti: Marianne Kokkonen

Kuvat: Taco Bell

 

 

 

Vastaa

Tuoreimmat